Virágos iskolák, virágos óvodák

„Virágos iskolák, virágos óvodák” program

Virágos iskolák, virágos óvodák

A Bajai Városvédő és –szépítő Egyesület által kezdeményezett, Baja Város Önkormányzat és a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit KFT által finanszírozott „Virágos iskolák, virágos óvodák” programot 3. alkalommal hirdetjük meg a bajai oktatási intézményeknek.

Az előző két esztendőben megszaporodtak a virágok a gyermekek környezetében, amely arról árulkodik: pedagógusok és szülők egyaránt fontosnak tartják annak a környezetnek az esztétikai minőségét, amelyben gyermekeik emberré válnak.

„Virágos iskolák, virágos óvodák” program

A Bajai Városvédő és -szépítő Egyesület, a Bajai Polgármesteri Hivatal és a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. Kertészeti Ágazata támogatásával 2. alkalommal hirdeti meg a bajai oktatási intézményeknek a „Virágos iskolák, virágos óvodák” programot. Az 1. kiírást záró eredményhirdetést többen dicsérték, s szavaikból úgy tűnt, szívesen lesznek részesei az újabb versengésnek.

Virágos iskolák

A Bajai Városi TV Jegyzet című műsorában Margit Edina beszélgetett a Bajai Városvédő és -szépítő Egyesület képviselőjével, valamint a Bajai Kommunális KFT Kertészeti Ágazatának vezetőjével egy közös, már folyó programjukról. Kérjük, ismerkedjen meg a "Virágos iskolák" tervvel, valamint a közös gondolkodás egyéb elemeivel. Véleményük megismerése nekünk  sok segítséget jelent.

Beszélgetés a "Virágos iskolák" programról a Bajai TV 2017. május 3-i Jegyzet c. műsorában.
Híradás a "Virágos iskolák" programról a Bajai TV 2017. április 28-i Híradójában.