Virágos iskolák, virágos óvodák

A Bajai Városvédő és –szépítő Egyesület által kezdeményezett, Baja Város Önkormányzat és a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit KFT által finanszírozott „Virágos iskolák, virágos óvodák” programot 3. alkalommal hirdetjük meg a bajai oktatási intézményeknek.

Az előző két esztendőben megszaporodtak a virágok a gyermekek környezetében, amely arról árulkodik: pedagógusok és szülők egyaránt fontosnak tartják annak a környezetnek az esztétikai minőségét, amelyben gyermekeik emberré válnak.

A benevezett intézmények értékelésére 2 alkalommal kerül sor: május és október első felében. Az értékelő csoport vezetője Burszki Darinka.

Az értékelés során megnézzük az iskolák, óvodák környezetét és belső virágos világát, amelyben változatlanul fontos szempont a bejárat környékének virágosítása.

Különösen örömmel vesszük tudomásul, ha a külső környezet kínálta egyéb lehetőségeket is kihasználják az iskolák, óvodák.

A korábbiaknak megfelelően az óvodák és az iskolák külön kategóriában arany, ezüst, bronz minősítést kaphatnak.

Az eredményhirdetésre a tervek szerint 2019. november 5-én 9.30-kor a Városháza dísztermében kerül sor, amelyre szívesen hívjuk és várjuk az intézmény vezetőjét, a pedagógusok, a gyerekek és a szülők képviselőit.

Buzdítunk mindenkit a részvételre, hiszen az előző évben is sokan kaptak arany minősítést.

Óvodák közül: Magyarországi Németek Általános Művelődési Központja Óvoda; Bajai Óvoda - Templom utcai Tagóvoda; Bajai Óvoda - Lőkert sori Tagóvoda;

Iskolák közül: Szent Balázs Katolikus Általános Iskola; Újvárosi Általános Iskola; Bajai Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény;

A nevezés határideje 2019. április 07.

A nevezéseket Burszki Darinkának a Bajai Kommunális és Szolgáltató Nonprofit Kft. Kertészeti ágazat vezetőjének címére e-mailben kérjük (kerteszet@bajaikommunalis.hu).

Baja, 2019. március 25.